مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد - شیر هموژنیزه: ۰۶. ۰ لیتر - کره: ۱۰۰ گرم
- آرد سفید: ۱۷۵ گرم - شکر: ۷۵ گرم - گردو: ۵۰ گرم
- خرما: ۷۵ گرم - موز: ۱ عدد - خاک قند: به اندازه دلخواه
طرز تهیه
شیر، تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند. شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید (هنگامی که آرد را اضافه کردید، مخلوط را زیاد به هم نزنید). گردو، خرما و موز (له شده) را نیز در آن بریزید. سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتیمتر انتخاب کرده، مقداری ته و اطراف آن را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ - ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروویو قرار دهید. پس از پایان زمان پخت، ظرف را بیرون آورده، اجازه دهید سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین کنید.
بهتر است در مدتی که نان گردویی را مصرف میکنید، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، اوقات فراغت و ... ,
آموزش تهیه شیرینی ، کیک ، بستنی و ... ,
,
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2